Εκδότης "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
-
Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
Ιωάννης Πατεστής
Περισσότερα -
Ελληνική μαγειρική παράδοση
Ένα παρελθόν με μέλλον
Συλλογικό έργο, Αλέξανδρος Γιώτης, Ευθύμιος Καλόσακας, Αχιλλέας Παναγούλης
Περισσότερα -
Μαγειρεύοντας
Οι βάσεις της μαγειρικής
Συλλογικό έργο, Ευθύμιος Καλόσακας, Αχιλλέας Παναγούλης, Κωνσταντίνος Συντάκας
Περισσότερα -
Μαγειρεύοντας
Οι βάσεις της μαγειρικής
Συλλογικό έργο, Ευθύμιος Καλόσακας, Αχιλλέας Παναγούλης, Κωνσταντίνος Συντάκας
Περισσότερα -
Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος
Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων
Χρήστος Τζένος
Περισσότερα -
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
Περισσότερα -
Στοιχεία γενικής λογιστικής
Ελένη Βασσάλου
Περισσότερα -
Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών
Food & Beverage Management
Ιωάννης Πατεστής
Περισσότερα -
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία
Πάρις Κυπαρισσίου
Περισσότερα -
Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας
Vincent Boué, Hubert Delorme
Περισσότερα -
Ζαχαρομαγειρέματα
Συλλογικό έργο, Νεκτάριος Βουρίκης, Κωνσταντίνος Χολέβας, Χάρης Ψιλόπουλος
Περισσότερα -
Οικονομική θεωρία
Για τους επαγγελματίες του τουρισμού
Ελένη Βασσάλου, Γιώργος Κονόμος
Περισσότερα -
Μαγειρεύουμε
Η δημιουργία
Ευθύμιος Καλόσακας, Αχιλλέας Παναγούλης
Περισσότερα